Wat is microbladingBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

#WhyDidntIDoThisSooner?!Bezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

microblading de perfecte wenkbrauwen


Microblading is een revolutionaire techniek voor het handmatig aanbrengen van semi-permanente make-up van de wenkbrauwen (wenkbrauwtatoeage).


In tegenstelling tot vroeger worden flinterdunne afzonderlijke lijntjes in de vorm van haartjes aangebracht met natuurlijke pigmenten in de huid. Deze behouden de oorspronkelijke kleur en vervagen langzaam in de loop van 1-2 jaar door de normale celvernieuwing van het lichaam. Hierdoor verdwijnt de "tatoeage" vanzelf in de loop van 1-2 jaar. Dit is het verschil met een echte tatoeage, waarbij de pigmenten diep in de huid worden aangebracht en daarom niet meer verdwijnen.


Voor een duurzaam effect is dus een jaarlijkse opfrisbehandeling nodig, uiteraard tegen speciale gereduceerde tarieven.

Voor wie is microbladingBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

#AllAboutTheBrowsBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Heb je vroeger wat te veel geëpileerd of zijn je wenkbrauwen asymmetrisch, heb je een litteken, of zijn je wenkbrauwhaartjes uitgevallen?


Moet je elke dag je wenkbrauwen bijtekenen? Is het moeilijk om telkens de correcte vorm te vinden?


Wil je graag wat meer expressie door een wenkbrauw die volledig bij jouw gelaat past?


Veel vrouwen/mannen zoeken al jaren naar een permanente oplossing voor hun wenkbrauwen, er was tot nu toe geen enkele manier die voldeed aan hun wensen.


Microblading is een nieuwe techniek waardoor je de getatoeëerde wenkbrauw haast niet kan onderscheiden van de echte. Het biedt een prachtige oplossing. Een aangepaste stijl in Microblading voor elke vrouw, man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid is mogelijk. Fijne haartjes-patronen voor alopecia patiënten , resulteren in mooie wenkbrauwen.


Deze behandeling is niet aan te raden tijdens of bij:Bezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up. • Menstruatie
 • Zwangerschap
 • Chemotherapie en 6 maanden nadien
 • Hemofilie
 • 6 maanden na plastische chirurgie in het gelaat
 • Antibiotica of bloedverdunners
 • Diabetes
 • Huidkanker
 • Keloïdevorming
 • Herpes
 • Kwetsuren in het gelaat
 • Eczema
 • Hepatitis
 • Aids

Voordelen van microbladingBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

#EyebrowsIntoShapeWithoutExercising!Bezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

 • Altijd perfecte en natuurlijke wenkbrauwen
 • Geen tijdverlies met het dagelijks tekenen en inkleuren
 • Na en tijdens sporten, zwemmen of sauna: geen make-up meer nodig!
 • Veilige techniek
 • Snel genezingsproces
 • Goedkoper dan machinaal gepigmenteerde wenkbrauwen

Werkwijze bij microbladingBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

#HowItsDoneMicroblading!Bezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Voor de behandeling:Bezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up. • Kleur en vorm worden besproken tijdens een professionele consultatie
 • Geen alcohol- of druggebruik 48u voor de behandeling
 • Geen bloedverdunners of pijnstillers 48u voor de behandeling

Onmiddelijk na de behandeling:Bezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up. • Net na de behandeling zullen de wenkbrauwen veel donkerder van kleur zijn tot 2 weken erna.
 • De kleur verlicht in de loop van de volgende weken
 • Het genezingsproces duurt ongeveer 4 tot 6 weken, daarna komt de ware kleur tot uiting.
 • Indien nodig een nabehandeling na 6 weken
 • Ieders huid reageert anders op deze behandeling, en reacties zijn niet altijd voorspelbaar.

NaverzorgingBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up. • Gebruik de helende zalf 4 uur na de behandeling. Gebruik een wattenstaafje om een infectie te voorkomen. Verder indien de zone droog aanvoelt.
 • Verwijder de korstjes NIET, dit zou kunnen leiden tot verlies van pigment, littekens en vertraagde genezing.
 • Niet blootstellen aan de zon of zonnebank tijdens de genezing. Gebruik een sunblock of zonnebril indien nodig.
 • Niet zwemmen in zout of chloor water gedurende 2 weken.
 • Geen sauna gedurende 2 weken.
 • Eerste 48 uur geen aanraking met water aan de wenkbrauwen.
microblading healing process brow bar


Zorg steeds dat U bij het boeken van een afspraak deze pagina goed heeft gelezen en dus op de hoogte bent van mogelijke risico’s indien microblading voor uw huid is afgeraden.Bezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.Microblading: Vrijblijvende consultatieBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Twijfelt U als microblading iets voor U is?
Ben je nog niet zeker over de vorm en de kleur die bij jou past?
Maak dan vrijblijvend een afspraak voor meer info en kennismaking met de brow artist Aaricia.

Maak een afspraak

Microblading:
1ste keerBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

De ideale oplossing voor U:
perfecte wenkbrauwen 24/24, 1 tot 2 jaar lang.

€300
*Incl. touch up na 4 weken.

Maak een afspraak

Microblading:
Touch upBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Om uw wenkbrauwen mooi te houden is het aangeraden jaarlijks een touch up in te plannen.

* €150
* tot max. 18maand na de voorgaande touch up of eerste keer microblading.

Maak een afspraak

Foto's van de behandelingen vind je hier:bekijk de foto'sBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

ContactBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

#IJustWantTheBest4YourEyebrowsBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

ContactBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.


GSM. 0499/91.61.37  

info@browbar.be

BE36 7380 3898 0581

OpeningsurenBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.


Indien gewenst is laatavondservice ook mogelijk.


maandag - zaterdag: Op afspraak
zat. namiddag - zondag: Gesloten

AdresBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Doornikse Heerweg 115
9700 Oudenaarde België


De Brow Bar ligt op een boogscheut van het centrum van Oudenaarde.

En er is parking voor de deur.

Algemene VoorwaardenBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Lees hier de algemene voorwaarden voor microblading