logo van de browbar - de perfecte wenkbrauwen te oudenaarde
Great brows don't happen by chance,
they happen by appointment!

Bezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Lees meer Maak een afspraak

Ontdek ook het schoonheidsinstituut A.V. Beauty


BrowBar.be in het nieuws met Microblading:

Het geheim achter de perfecte wenkbrauwen van Hollywoodsterren

Over de Brow BarBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

#LoveYourBrows!Bezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

De Brow Bar is een concept binnen de muren van A.V. Beauty Schoonheidsinstituut te Oudenaarde voor Iedereen die de perfecte wenkbrauwen wil.


Wenkbrauwen zijn erg belangrijk in je gezicht en wie wil er nu geen volle, mooie wenkbrauwen en perfect gevormde wenkbrauwen?


Wenkbrauwen bieden ons veel, heel veel! Waaronder het voornaamste de bescherming. Maar op een snelle tweede en belangrijkste derde vinden we herkenning & uitdrukking en communicatie! De vorm is bepalend voor je gezichtsuitdrukking.


Daarom is het van groot belang dat je kiest voor de juiste vorm die bij je gezicht past. Veel vrouwen (en ook een aantal mannen) willen tegenwoordig zelf de hand hebben in de vorm van hun wenkbrauwen. Hiervoor kan je zeker bij mij terecht.


Er wordt onder andere gebruik gemaakt van epileren, verven of bijknippen en er wordt alleen gewerkt met de beste producten.


Speciaal hiervoor heb ik een opleiding ‘wenkbrauwspecialiste’ gevolgd van Lash Extend en
een professionele privé opleiding 'microblading stylist' van MAXBROWS.


Met deze kennis en kunde sta ik U graag ten dienst!
En ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in mijn Brow Bar!

Uw wenkbrauwstyliste,
Aaricia Versluys.

Uw wenkbrauwstylisteBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

#BrowQueenBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

wenkbrauwstyliste en wenkbrauwspecialiste van de browbar te oudenaarde

Aaricia VersluysBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Schoonheidsspecialiste & wenkbrauwstyliste

Ik ben gecertificeerd voor Microblading uit te voeren en heb hiervoor een professionele privé opleiding 'microblading stylist' gevolgd van MAXBROWS.

Voor wenkbrauwstyliste heb ik een professionele opleiding Allround Brow Stylist gevolgd van Lash Extend.

Voor meer info over mezelf 'Aaricia', kijk gerust even op de website van A.V. Beauty

FormulesBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

#ThePerfectShapeForYouBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Microblading: semi-permanente make-upBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Microblading is een manuele make-up techniek en creëert in een handomdraai waar U steeds van droomde:
natuurlijke en stijlvolle wenkbrauwen.

De ideale oplossing voor U: perfecte wenkbrauwen 24/24, 1 tot 2 jaar lang.

€300
*Incl. touch up na 4 weken.

Meer info

SilverBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Klassieke epilatie van de haren onderaan de wenkbrauwen.

Waxing.

Tweezing.

Make-up: +€5

ca. 15min - €10

Maak een afspraak

GoldBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Shapen van de wenkbrauwen tot ze on fleek zijn.
Alle 'wilde' haren rondom de wenkbrauwen worden verwijderd en te lange haren worden bijgeknipt.

Allround Waxing.

Tweezing.

Trimming.

Make-up: +€5

ca. 25min - €15

Maak een afspraak

PlatinumBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Gold formule + Henna tinting = Brows on fleek met een make-up look die 3 tot 5 dagen op de huid blijft en wel tot 4 weken op de haren!
Niet geschikt voor klanten met weinig tot geen wenkbrauwharen, die raad ik microblading aan.

Allround Waxing.

Tweezing.

Shaping.

Trimming.

Tinting.

Make-up: +€5

ca. 40min - €25

Maak een afspraak

Foto's van de behandelingen vind je hier:bekijk de foto'sBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Onze werkwijzeBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

#HowToBrowBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Hoe gaan we van start?Bezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

 1. Intake gesprek over jouw wensen.
 2. Professionele analyse van je gezicht en wenkbrauwen.
  • Gelaatsuitdrukking.
  • Kleur.
  • Vorm van je gelaat.
  • Conditie van je wenkbrauwen.

Hoe gaan we te werk?Bezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

 1. Kleuren: verdonkeren of pigment geven aan de donshaartjes. (Optioneel)
 2. wenkbrauwen meten.
 3. Uittekenen van de vorm.
 4. Haartjes waxen.
 5. Perfectioneren met het pincet.
 6. De huid kalmeren met een lotion.

Getuigenissen

#HappyBrows

Vandaag de eerste keer langs geweest in de 'brow bar' en ik ben super tevreden buiten gegaan! Super vriendelijk en mijn wenkbrauwen zijn super mooi gedaan! Tnx !

Jolene F.
ContactBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

#IJustWantTheBest4YourEyebrowsBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

ContactBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.


GSM. 0499/91.61.37  

info@browbar.be

BE36 7380 3898 0581

OpeningsurenBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.


Indien gewenst is laatavondservice ook mogelijk.


maandag - zaterdag: Op afspraak
zat. namiddag - zondag: Gesloten

AdresBezoek de brow bar te Oudenaarde en de wenkbrauwspecialiste geeft jou de mooie wenkbrauwen die je altijd al wou! Nu ook Microblading: de semi-permanente make-up.

Doornikse Heerweg 115
9700 Oudenaarde België


De Brow Bar ligt op een boogscheut van het centrum van Oudenaarde.

En er is parking voor de deur.